Trgovina

Bisco

 
 

»Adhezija naša strast« / BISCO

Izdelki Bisco zobozdravnikom lajšajo delo in jim ob tem omogočajo izvajati najboljše zobozdravstvene storitve. Izjemno vrednost Bisco daje deljenju raziskav in znanstvenega dela v korist zobozdravnikom in jim želi z nagrajenimi izdelki zagotavljajati zanesljive rešitve za vse klinične potrebe. Posvečajo se razumevanju in izboljšanju sposobnosti lepljenja restavracij, z izdelki linije THERA pa je so začeli s preporodom v enostavnejšem, hitrejšem in hrati izboljšanem zdravljenju zob.

Bisco je znanost za nasmehom. Preverite zakaj.


Beri več

MiS

 

 

"Naša misija je poenostaviti implantološko zobozdravstvo" | MiS

MIS že več kot 25 let razvija in proizvaja napredne izdelke z inovativnimi rešitvami, ki so namenjeni poenostavitvi implantološkega zobozdravstva. Z najsodobnejšimi proizvodnimi zmogljivostmi ponuja obsežen nabor visoko kakovostnih implantatov, nadgradenj, orodij in kompletov ter regenerativnih rešitev in storitev digitalnega zobozdravstva

Ljudje
MiS daje ljudi vedno na prvo mesto, zato zvesto skrbi tako za uporabnike svojih izdelkov, kot za lastne zaposlene.

Strast
Strast podjetja MiS do poenostavljanja stvari je njihovo gonilo pri osredotočenosti na inovacije in odličnost.

Partnerstvo
MiS je zavezan svojim ekipam in partnerjem, z njimi deli znanje in izkušnje ter jim zagotavlja odlične storitve in kakovost.

 


Beri več

Simplee

 
 

Vse kar potrebujete. Nič več. In nič manj.

Kakovostni izdelki za zobno ordinacijo, ki so v vrhu kategorije "price/performance". Od restavracijskih materialov do inštrumentov in vsega vmes. Širok nabor izdelkov z vedno več uporabniki. 
Prepričajte se zakaj.


Beri več

3M Ortodontski izdelki

 
 

Vodilni v ortodontski industriji in estetskih rešitvah že več kot 60 let

3M Ortodontski izdelki ponujajo optimizirano učinkovitost, izvedbo in estetiko, ki vam pomagajo pri zagotavljanju odličnega zdravljenja, ki vodi do zadovoljnih pacientov. Kot vodilni v ortodontiki, vzpodbujamo 3M znanost za razvoj ortodontskih izdelkov, ki pomagajo skrajšati postopek zdravljenja, izboljšati ortodontsko izkušnjo in zagotovijo visokokakovostno estetiko, ki jo pričakujejo vaši pacienti. 3M ™ Ortodontski izdelki so namenjeni za rokovanje in postavitev brez težav, kar zmanjša trajanje sestankov in prihranek časa za vas in vaše paciente.


Beri več