Trgovina

ECCO!

“Hip” izgled in privlačna cena
 
Ljubezen na prvi pogled
Linija slovi kot preprosta, sodobna in elegantna. Izstopa po obliki, inovativnem duhu in osebnostjo. Mladosten, trendovski izgled, kakovost in zanesljivost zagotavljajajo najboljši materiali in dovršene podrobnosti. DentalArt zagotavlja 5 letno garancijo!

Več >>

FRINGE

Konkretna in realna
 
Prilagodljivost 
Modularni vložki v predalih omogočajo maksimalno stopnjo higiene in organizacije. Zaobljeni separatorji znotraj predalov se hitro odstranijo in so enostavni za čiščenje. Modularno pohištvo se zlahka prilagodi glede na vaše potrebe. Vsak kotiček ordinacije postane delovni prostor. Izkoristite prednosti prostora in racionalizirajte organizacijo.

Več >>

EPTA

Čista, stroga in pogumna
 
Dizajn
Popolnoma prilagodljiva in fleksibilna. Ustreza zahtevam modernega časa. Opazna in prepoznavna zaradi edinstvene zasnove, barv in kvalitete. Pogumen dizajn, živahni znaki in fleksibilnost elementov, je tisto, kar zadovolji še tako posebne želje. Danes je vir navdiha za vse tiste, ki delajo v zobozdravstveni industriji. Čista po svoji vsebini.

Več >>

Luna

Atraktivna higienska enota
 
Praktična in funkcionalna, hkrati igriva in zabavna. Ustvarjena za delovanje v sistemu, vendar odlična samostojna enota. Priljubljena je pri mladih in dinamičnih osebah. Varnost in praktična uporaba se elegantno zmeša z barvo in obliko. Na voljo je 49 barvnih kombinacij.

Več >>

Wish

Izpolnite svojo željo!
 
Izberite elemente, ki jih potrebujete
Wish je praktično, elegantno in barvito orodje. Notranje elemente lahko spremenite tako, da jih vstavite, in spremenite tudi notranjo zasnovo dozirnikov, ki so pritrjeni s preprosto in intuitivno ikono.

Več >>