Trgovina

ECCO!

“Hip” izgled in privlačna cena

 

Ljubezen na prvi pogled
Linija slovi kot preprosta, sodobna in elegantna. Izstopa po obliki, inovativnem duhu in osebnostjo. Mladosten, trendovski izgled, kakovost in zanesljivost zagotavljajajo najboljši materiali in dovršene podrobnosti. DentalArt zagotavlja 5 letno garancijo!


Več >>

FRINGE

Konkretna in realna

 

Prilagodljivost 

Modularni vložki v predalih omogočajo maksimalno stopnjo higiene in organizacije. Zaobljeni separatorji znotraj predalov se hitro odstranijo in so enostavni za čiščenje. Modularno pohištvo se zlahka prilagodi glede na vaše potrebe. Vsak kotiček ordinacije postane delovni prostor. Izkoristite prednosti prostora in racionalizirajte organizacijo.


Več >>

EPTA

Čista, stroga in pogumna

 

Dizajn

Popolnoma prilagodljiva in fleksibilna. Ustreza zahtevam modernega časa. Opazna in prepoznavna zaradi edinstvene zasnove, barv in kvalitete. Pogumen dizajn, živahni znaki in fleksibilnost elementov, je tisto, kar zadovolji še tako posebne želje. Danes je vir navdiha za vse tiste, ki delajo v zobozdravstveni industriji. Čista po svoji vsebini.


Več >>

Luna

Atraktivna higienska enota

 

Praktična in funkcionalna, hkrati igriva in zabavna. Ustvarjena za delovanje v sistemu, vendar odlična samostojna enota. Priljubljena je pri mladih in dinamičnih osebah. Varnost in praktična uporaba se elegantno zmeša z barvo in obliko. Na voljo je 49 barvnih kombinacij.


Več >>

Wish


Več >>