Trgovina

A-dec

A-dec 500

Združuje optimalno ergonomijo, podprto s številnimi vgrajenimi možnostmi.
 
Z gladkimi in nežnimi premiki stola boste spoznali, da je A-dec edinstven v svoji elegantni inovativni tehnologiji. Anatomsko oblikovano oblazinjenje stola zmanjša točke pritiska na pacienta. Vgrajen 2 litrski rezervoar zmanjša možnost navzkrižne kontaminacije.  Izjemen razpon gibanja stola in zelo nizka pozicija, ki izboljša dostop, vidljivost in držo zobozdravnika. Vgrajena kontrolna plošča na dotik, vam daje enostaven nadzor nad stolom, pljuvalnikom in lučjo.

Beri več

A-dec

A-dec | 500

Združuje optimalno ergonomijo, podprto s številnimi vgrajenimi možnostmi.
Z gladkimi in nežnimi premiki stola boste spoznali, da je A-dec edinstven v svoji elegantni inovativni tehnologiji. Anatomsko oblikovano oblazinjenje stola zmanjša točke pritiska na pacienta. Vgrajen 2 litrski rezervoar zmanjša možnost navzkrižne kontaminacije.  Izjemen razpon gibanja stola in zelo nizka pozicija, ki izboljša dostop, vidljivost in držo zobozdravnika. Vgrajena kontrolna plošča na dotik, vam daje enostaven nadzor nad stolom, pljuvalnikom in lučjo. Delovna enota s pripomočki zagotavlja izredno dobro pozicijo instrumentov.

Beri več

Dentsply Sirona

Intego

Dentalni stol s kompaktno vodno enoto za optimalno izrabo prostora.
 
  • EasyPad uporabniški vmesnik za preprosto in intuitivno upravljanje.
  • Kompakten in gibljiv asistentski element.
  • Nadzorovana kakovost vode z vgrajeno steklenico za vodo.

Beri več

Intego pro

Celovit sistem za optimalne rezultate z inetgrirano dezinfekcijo vodnih poti.
 
  • EasyTouch zaslon na dotik je hiter, enostaven in uporabniku prijazen.
  • Integriran koncept stopalke omogoča preprosto upoabo.
  • Asistentska stran je prilagodljiva za dvo- ali štiriročno delo.
  • Številne možnosti dodatne opreme.

Beri več

Sinius

Večja učinkovitost.
 
Vsestranska prilagodljivost zaradi mehkega delovanja. Delovna enota Sinius s svojim nezapletenim načinom dela, zagotavlja vecjo učinkovitost. S svojimi integriranimi možnostmi obravnave pacienta, uporabniku prijaznim vmesnikom EasyTouch in ptimalno izrabo prostora, Sinius omogoča učinkovit potek dela v manj korakih. To predstavlja veliko koristi v časovnem managementu ter fleksibilnosti.

Beri več

Stern Weber

S220TR

Odlikuje izjemna vsestranska uporaba.
 
Ne glede na vaš stil dela, model S220TR nudi praktično ergonomsko rešitev, ki vam bo popolnoma ustrezala. Za vse, ki iščete tehnološko dovršenost in delovanje, ponuja stol Stern Weber S220TR napredno tehnologijo.

Beri več

S320TR

Vedno v razvoju, kot vi.
 
Filozofija stola Stern Weber S320TR temelji na popolni tehnologiji, ki obdaja vaš delovni prostor. Širok spekter funkcij omogoča, da se stol prilagodi vašim potrebam in stilu.

Beri več

S380TRC

Ima veliko edinstvenih funkcij, ki zagotavljajo najboljšo uporabniško izkušnjo za vse, ki iščejo inovativnost. Zmogljiv mikroprocesor, ki je v tehnološkem vrhu, poskrbi za brezhibno upravljanje vseh funkcij in sistemov v stolu. Pozicija stola v sedečem položaju omogoča pacientu enostavnem dostop.

Beri več