Trgovina

MIS

Make It Simple

 

 

"Naša misija je poenostaviti implantološko zobozdravstvo" | MiS

MIS že več kot 25 let razvija in proizvaja napredne izdelke in inovativne rešitve, namenjene poenostavitvi implantološkega zobozdravstva. Z najsodobnejšimi proizvodnimi zmogljivostmi MiS ponuja obsežen nabor visokokakovostnih implantatov, nadgradenj, orodij in kompletov, regenerativnih rešitev in storitev digitalnega zobozdravstva

Ljudje
V duhu MiS so ljudje vedno na prvem mestu, zato zvesto skrbi tako za stranke, kot za zaposlene.

Strast
Strast podjetja MiS do poenostavljanja stvari je njihovo gonilo osredotočenosti na inovacije in odličnost.

Partnerstvo
MiS je zavezan svojim ekipam in partnerjem, z njimi deli znanje in izkušnje ter jim zagotavlja odlične storitve in kakovost.

 

 


Beri več

Bisco

TheraFamily

 
 

»Adhezija naša strast« / BISCO

Bisco izdelki lajšajo delo zobozdravnikov in jim hkrati pomagajo izvajati najboljše zobozdravstvene storitve. Izjemno vrednost dajejo deljenju raziskav in znanstvenega dela v korist vam in vaši praksi ter vam želijo z nagrajenimi izdelki, zagotavljajati zanesljive rešitve za vse vaše klinične potrebe. Posvečajo se razumevanju in izboljšanju sposobnosti lepljenja zobnih restavracij, z izdelki linije THERA, pa je so začeli s preporodom v enostavnejšem, hitrejšem in boljšem zdravljenju zob.

Bisco je znanost za nasmehom. Preverite zakaj.


Beri več

3M Orthodontics

3M Ortodontski izdelki

 
 

Vodilni v ortodontski industriji in estetskih rešitvah že več kot 60 let

3M Ortodontski izdelki ponujajo optimizirano učinkovitost, izvedbo in estetiko, ki vam pomagajo pri zagotavljanju odličnega zdravljenja, ki vodi do zadovoljnih pacientov. Kot vodilni v ortodontiki, vzpodbujamo 3M znanost za razvoj ortodontskih izdelkov, ki pomagajo skrajšati postopek zdravljenja, izboljšati ortodontsko izkušnjo in zagotovijo visokokakovostno estetiko, ki jo pričakujejo vaši pacienti. 3M ™ Ortodontski izdelki so namenjeni za rokovanje in postavitev brez težav, kar zmanjša trajanje sestankov in prihranek časa za vas in vaše paciente.


Beri več