Trgovina

Napovednik

Pridobite potrebne odgovore na vprašanje
“Kaj za laboratorij ali ordinacijo zahteva MDR?”

 
Kdaj: petek, 28. junij 2024, ob 14.uri 
Kje: Prodent DEMO Lab., Zvezna 2A, Ljubljana
Predavatelj: mag. Igor Lipušček, univ. dipl. inž. 
 
Št. udeležencev: do 20
Cena izobraževanja: 244 € (DDV VKLJUČEN)
 
 

360° IMPLANTOLOGY by mis

 
Kdaj: 12. - 15. september 2024
Kje: Palma de Mallorca, Španija
 
Vabimo vas, da se nam pridružite na Palma de Mallorci od 12. do 15. septembra 2024, ko se poglobimo v najnovejše dosežke in raziskave na tem področju. Označite si koledarje in dajte prednost temu dogodku, saj obljublja, da bo neprecenljiva priložnost za izmenjavo znanja.
 

FDI KONGRES ISTANBUL - BISERI SVILENE POTI

 
Kdaj: 12. - 15. september 2024
Kje: Istanbul, Turčija
 
Svetovni zobozdravstveni kongres FDI 2024 (FDIWDC24) je vrhunski dogodek v zobozdravstvu, ki bo potekal v Istanbulu v Turčiji od četrtka, 12. septembra, do nedelje, 15. septembra 2024.
 
Ta dogodek, ki ga skupaj gostita Svetovna zobozdravstvena zveza FDI in Turško zobozdravstveno združenje, bo potekal v Istanbulskem kongresnem centru (ICC) in Mednarodnem  kongresnem in razstavnem centru Istanbul Lütfi Kırdar (ICEC), ki se nahajata v središču Istanbula.
 

Junij

Pridobite potrebne odgovore na vprašanje
“Kaj za laboratorij ali ordinacijo zahteva MDR?”

 
Kdaj: petek, 28. junij 2024, ob 14.uri 
Kje: Prodent DEMO Lab., Zvezna 2A, Ljubljana
Predavatelj: mag. Igor Lipušček, univ. dipl. inž. 
 
Št. udeležencev: do 20
Cena izobraževanja: 244 € (DDV VKLJUČEN)
 
 

Oktober

Endodontija v splošni zobozdravniški ordinaciji

Informacije in prijavainfo@endo.si | 041 637 057
 
Kdaj: sobota, 5. oktober 2024, od 8.30 do 15.00 ure
Kje: M hotel, Derčeva 4 , Ljubljana
PredavateljIgor Potočnikdr. dent. med., dr. sc., specialist endodontije
 
Št. udeležencev: do 20
Cena izobraževanja: 570 € (DDV VKLJUČEN)
 

Informacije

SPLOŠNO POGOJI


 
S predavanji, seminarji in učnimi delavnicami želimo slovenskim zobozdravstvenim delavcem posredovati najnovejše smernice v dentalni panogi. Široka mednarodna partnerska mreža v kombinaciji z našimi dolgoletnimi izkušnjami nam omogoča izvedbo izobraževanj na najvišji ravni. Izobraževanja organiziramo v našem demonstracijskem laboratoriju in na izbranih lokacijah po Sloveniji.
 
PRIJAVA | E-PRIJAVA

 
Prijavite se po elektronski pošti na info@prodent.si in urska.brecl@prodent.si ali na telefonski številki +386 1 5204 802. E-prijavo opravite hitro in enostavno tukaj www.prodent.si/e-prijava v spletnem obrazcu najprej pod "Osnovno" izberite v meniju  "Delavnica" termin izobraževanja na katerega se želite prijaviti. V zahtevana polja vpišite vaše podatke. Potrditev prijave na izobraževanje boste prejeli po elektronski pošti.
 
PLAČILO

 
Kotizacija se plača najkasneje pet delovnih dni pred začetkom izobraževanja, razen, če ni ob posameznem izobraževanju določeno drugače. Kotizacija vključuje gradivo, potrdilo o udeležbi oziroma o uspešno opravljenem izobraževanju, kosilo, osvežilne napitke in prigrizke med odmori, parkiranje ter licenčnino za licenčna izobraževanja. Kosilo ni vključeno v kotizacijo pri izobraževanjih, ki trajajo do 7 šolskih ur.
 
ODJAVA
 
Zadnji rok za pisno odjavo je pet (5) delovnih dni pred začetkom izobraževanja, razen, če ni ob posameznem izobraževanju določeno drugače. V primeru pravočasne pisne odjave kotizacijo vrnemo v celoti. Pri odjavah po tem roku zaračunamo administrativne  stroške (30% kotizacije). Pri odjavah na dan izobraževanja ali neudeležbi zaračunamo kotizacijo v celoti.
 
ODPOVED

 
Pridružujemo si pravico do odpovedi ali prestavitve termina izobraževanja v kolikor ni zadostnega števila prijav ali zaradi višje sile (npr. bolezen predavatelja). V primeru odpovedi ali prestavitve termina prijavljene obvestimo o spremembi in plačano kotizacijo vrnemo.
E-prijava
Hitro in enostavno
Na izobraževanje se prijavite tako,
 
da najprej pod "Osnovno" v polju "Delavnica" izberete termin izobraževanja, na katerega se želite prijaviti
 
in v nadaljevanju v zahtevana polja vpišete vaše podatke in kliknite na gumb "Pošlji".
 
Potrditev prijave in ostale informacije boste prejeli po elektronski pošti.