Trgovina

 

 

Umnost v praksi.
Xive je intuitiven, prilagodljiv, pameten in uporabniku prijazen sistem vsadkov. Omogoča učinkovite delovne postopke, hkrati pa zagotavlja zanesljivost, ki prinaša spokojnost tako zobozdravnikom, kot pacientom.

 


 

Mirnost – v praksi in potem
Xive je sistem zobnih vsadkov podjetja Dentsply Sirona, ki zobozdravnikom zagotavlja prilagodljivost, umnost in prijaznost do uporabnika. 
Sistem je bil prvotno razvit v edinstvenem in pionirskem sodelovanju med kliniki in industrijo. Izkušnje so se srečale z inovacijami, z enim samim skupnim namenom – razviti sistem vsadkov, ki je intuitiven in učinkovit. Da bosta zobozdravnikom in pacientom zagotovljena  zanesljivost in brezskrbnost.

 


 

Ključ do zaupanja ... je bolj podoben vijaku
S Xive lahko hitreje oskrbite paciente in ste še vedno prepričani, da boste dosegli vrhunske dolgoročne rezultate.
 
  • Vgrajena pamet. Ne glede na to, ali gre za ozko vrzel ali brezzobo čeljust, trdo ali mehko kost, enostopenjski ali dvostopenjski protokol – Xive ponuja odlično rešitev.
  • Intuitivno in priročno. Intuitivni koncepti in možnost prilagajanja prilagojenim opornikom in suprastrukturam naredijo Xive uporabniku prijazen.
  • Prilagodljivi protokoli vrtanja. Ti vam omogočajo nadzor pri pripravi osteotomij, ki jih lahko med pripravo spremenite glede na kakovost kosti.
  • Popolna protetična svoboda. Na voljo imate številne inovativne protetične možnosti, kar pomeni, da lahko vsakemu pacientu ponudite ravno pravšnjo restavracijo.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 

Potek dela, ki vam ustreza
Vsa zdravljenja potekajo po isti poti – od skeniranja do postavitve končne krone – vendar so koraki na poti odvisni od tega, kdo ste. Zato smo vložili veliko truda v oblikovanje našega sistema tako, da bo ustrezal vašim potrebam in zahtevam.
Z našimi digitalnimi rešitvami lahko pričakujete, da boste obravnavali več pacientov v krajšem času, zapletene primere obravnavali z dodatnim zaupanjem in dobili vso podporo, ki jo potrebujete. Vendar vam ni treba biti digitalen; naše analogne rešitve poenostavijo vaše upravljanje in naredijo vaš postopek zdravljenja bolj predvidljiv in brezhiben.