Trgovina
 
Odličnost. Brez izjeme.
Ankylos je sistem zobnih vsadkov za stomatologe, ki zahtevajo odlične rezultate. Z več kot 30 letnimi kliničnimi izkušnjami, ta inovativna, svetovno priznana in uveljavljena tehnologija zobnih vsadkov, zagotavlja tisto, kar vsi pacienti želijo – lepe nasmehe.
 
 
 
 
Skrivnost nasmehov 
Koncept Ankylos vam omogoča zagotovljanje rezultatov, ki bodo cenjeni pri vsakem pacientu. Ankylos sistem zobnih vsadkov je z dokazano široko klinično uporabo in stalnim razvojem, svetovno uveljavljen sistem. 
 

Omogoča vam, da zasijeta vaša strokovnost in natančnost. Vaše sposobnosti in vaše izkušnje so ključ za izboljšanje kakovosti življenja vaših pacientov.
 
Kamor gre Ankylos, tja gredo tudi mehka in trda tkiva
 
Edinstvena povezava TissueCare ustvarja tako tesno prileganje med komponentama, da je možna namestitev podgrebenskega zobnega vsadka. To vodi do pozitivnega kostnega odziva, kar omogoča želeni profil nastanka gingive in transgingivalno celjenje. Z drugimi besedami, Ankylos ponuja vsestranskost dvodelnega sistema, hkrati pa ohranja zdravo, trdo in mehko tkivo ter ga ščiti pred dražljaji.
 


Rešitev za vsako zdravljenje
 
Prava vrednost sistema vsadkov se pokaže s časom. Sistem vsadkov Ankylos že več kot 30 let omogoča zanesljive in trajne estetske rešitve. Številne strokovne raziskave in dolgoletne klinične izkušnje jasno kažejo, da Ankylos ohranja stabilnost tako trdih, kot mehkih tkiv in omogoča dolgotrajne estetske rešitve.
 
  • Kompleten nabor vsadkov. S široko paleto dolžin (6,6-17 mm) in premerov (3,5-7,0 mm), je implantatni sistem Ankylos na voljo za vse klinične primere.
  • Kirurška preprostost. Ankylos modularni kirurški kompleti vključujejo vse potrebne instrumente za standardne postopke.
  • Koristni kirurški protokoli. Protokoli podpirajo celoten postopek in omogočajo transgingivalno ali subgingivalno celjenje.
  • Popolna protetična fleksibilnost. Ankylos vam ponuja pot do protetičnih rešitev za vse klinične indikacije, z vam lastnim pristopom.