Trgovina

A-dec

521

Stol A-dec 521 in ostali so vsi oblikovani tako, da se prilagajajo in pr emikajo z v ašim telesom. Vse od dinamičnega sedišča, okvirja, vzmeti do fleksibilnih materialov, ki se prilagajajo telesu, je narejeno z namenom udobja.

Beri več

522

Stol A-dec 522 in ostali so vsi oblikovani tako, da se prilagajajo in premikajo z vašim telesom. Vse od dinamičnega sedišča, okvirja, vzmeti do fleksibilnih materialov, ki se prilagajajo telesu, je narejeno z namenom udobja. Ročica za nastavitve je enostavna za dostop in zaključuje prilagoditve ter vam pomaga vzdrževati ergonomsko zdravo držo preko celotnega dne.

Beri več

Dentsply Sirona

Theo

The flexible one

The saddle stool combines the healthy body posture of standing with the benefits of comfortable sitting. The high sitting position allows optimal access to the patient, especially during lower jaw treatments.

Beri več

Carl

The all-rounder

Udoben,  okrogel delovni stol z možnostjo prilagoditve višine na položaja sedenja. The round seat features comfortable upholstery and is 'seamlessly' hygienic.

Beri več

Hugo

Ekspert ergonomije z inovativno zasnovo in inteligentno obliko

It promotes ergonomic and intuitive sitting and enables you to maintain a healthy posture throughout the treatment process. Dynamic, comfortable, hygienic, and versatile – the perfect complement to your treatment center.
 
OptiMotion podpira naravno gibanje pri delu. Termo oblazinjenje vam daje dober občutek med sedenjem. Na voljo dve različni dolžini plinske vzmeti za pravilno višino terapevta.

Beri več

Salli

Swing

Swing mehanizem omogoča sedežu, da se nagiba v vse smeri brez posebnega vzvoda za prilagajanje. Uporabnik lahko sede izvaja vaje, ki pripomorejo k razgibanosti hrbta in aktivirajo celotno telo.
 
Teža: 13 kg
Garancija: 10 let

SwingFit

Swing mehanizem sedežu omogoča, da se nagiba v vse smeri brez posebnega vzvoda za prilagajanje. Serijska nastavitev širine sedeža.
 
Teža: 11 kg
Garancija: 10 let

MultiAdjuster

Razdeljen sedež z nastavljivo širino sedeža, A1 ali A2 kakovosti usnja. Na voljo ESD tkanina ali umetno usnje. Ročna nastavitev višine. Plinska vzmet krom ali črna. Nastavitev naklona in širine.
 
Teža: 11,1 kg
Garancija: 10 let

Strong

Posebna močna oblika stola dovoli maksimalno obremenitev 150 kg (običajno 120 kg). Deljen sedež s prilagoditvijo nagiba. A1 ali A2 kakovost usnja ali umetnega usnja. Na sedež ni možno namestiti dodatne opreme.
 
Osnova ohišja: Ø 600 mm
Teža: 13 kg
Garancija: 10 let

Expert

Sedež z ali brez prilagajanja nagiba. A1 ali A2 kakovosti usnja. Na voljo tudi umetno usnje in ESD tkanine. Z nogo nadzorovana nastavitev višine. Model ima podporo hrbta in komolcev.
 
Teža: 13 kg
Garancija: 10 let

Euronda

Onyx

Terapevtski stol z alu okvirjem in petimi kraki na spodnjem nosilcu.
 
Ročica za prilagajanje je pod sedežem in omogoča hitro nastavitev višine stola v parih sekundah. Anatomsko oblikovano naslonjalo za hrbet ima tri različne nastavitve prilagoditve.
 
Nastavitev višine: 50-65 cm.
Teža: 11 kg

Coral

Okvir stola je varen pred ognjem in praskami.
 
Okrogel sedež je izdelan iz materiala, ki se ne deformira in zmanjša obremenitev hrbta in bokov. Naslon je nastavljiv, zaokrožen in anatomsko oblikovan.
 
Nastavitev višine: 50-68 cm.
Teža: 13 kg

Dental Art

125 FE

Stool with gas adjustment. Beech seat and back (125FE)

125 FS

Stool with gas adjustment. Shaped beech seat and back (125FS)

126 DE

Stool with gas adjustment. Seat and back made of black polyurethene, polished aluminium base (126DE)

126 DF

Stool with gas adjustment. Beech seat and back, with black padding, polished aluminium base (126DF)