Trgovina

Zobozdravstvo

Clinician's Choice

Clinicain's Choice podpira, spodbuja in izobražuje ter zobozdravnikom zagotavlja le klinično dokazane izdelke. Zaradi razvoja inovativnih, klinično preizkušenih izdelkov in tehnik, ki prihranijo čas, in izobraževanja zdravnikov o njihovi uporabi, so Clinician’s Choice izbrale najboljše klinike po vsem svetu.

Več >>

Ivoclar Vivadent | Professional Care

Kakovostni izdelki in storitve podjetja Ivoclar Vivadent omogočajo varno, učinkovito ter uspešno izvajanje vaših konceptov zdravljenja. Sistem medsebojno usklajenih izdelkov, sestavljen iz učinkovitih posameznih izdelkov, omogoča diferencirano obvladovanje zdravja ustne votline. Izdelki Professional Care omogočajo dolgoročno ohranjanje vseh zob - ne glede na to ali gre za naravne, restevrirane ali zobne nadomestke.

Več >>

Kuraray Noritake | Clinical & Ceramics

Cilj podjetja Kuraray Noritake Dental je ustvariti sinergije na področjih razvoja, proizvodnje in prodaje, s čimer krepi svojo prisotnost na japonskem in svetovnem trgu. Pri Kuraray Noritake Dental, pacientov nasmeh pomeni več kot karkoli drugega.

Več >>

Ivoclar Vivadent | Clinical & Technical

Strast, vizija in inovacije, trije dejavniki uspeha, se kažejo v filozofiji podjetja Ivoclar Vivadent, v prepričanjih ter v izdelkih in storitvah, ki jih ponuja. Tvorijo središče in usmeritev našega dela ter izražajo popolno predanost našim strankam.

Več >>

Ultradent Products

Ultradent raziskuje, oblikuje, proizvaja in distribuira več kot 500 materialov, naprav in instrumentov, ki jih uporabljajo zobozdravniki po vsem svetu. Sem spadata njegov znani, v industriji vodilni sistem za beljenje zob Opalescence™ in revolucionarni Opalescence Go™,  profesionalni sistem za beljenje doma. Družina izdelkov Ultradent vključuje tudi nagrajeno LED-polimerizacijsko lučko VALO™. Najnovejše novosti vključujejo sistem za izdelavo lusk Uveneer™. Naravni videz visokokakovostnih direktnih kompozitnih lusk, hitro in enostavno.

Več >>

Ivoclar Vivadent | Ivoclar Digital

Ivoclar Digital je digitalni partner, ki podpira zobozdravnike in zobotehnike v digitalni procesni verigi. Zelo pomembni so preprosti in razumljivi postopki.
 
Portfelj digitalnega delovnega procesa je razdeljen na štiri področja in storitev:
  • Consult
  • Design
  • Decide
  • Produce

Več >>

Voco | Dental & Laboratory

VOCO oskrbuje zobozdravnike po vsem svetu z visokokakovostnimi zobozdravstvenimi materiali od leta 1981 in velja za enega vodilnih svetovnih proizvajalcev v tem sektorju. S svojimi profilaktičnimi izdelki, restavrativnimi materiali v različnih razredih, fisurnimi tesnilnimi masami, materiali za dograditve, materiali za krone in mostičke uživajo odmeven tržni položaj v številnih državah.

Več >>