Trgovina

Trženje / Ponudba

OGLAŠEVANJE

Tu objavimo vaš oglas za prodajo ali nakup rabljenih naprav, aparatov, pohištva ali opreme, predstavitev vaše dejavnosti, ordinacije ali s pomočjo oglasa poiščete nove sodelavce. V spletni obrazec vnesite zahtevane podatke in poskrbeli bomo, da bo vaš oglas čim bolj viden zainteresirani javnosti.
 


Več >>

Prodaja / Nakup

RABLJENO POHIŠTVO, OPREMA IN APARATI

 
 

INTRAORALNI SKENER CEREC AC Bluecam 

Podjetje Zobozdravstvo Diamant, implantologija in estetsko zobozdravstvo d.o.o.,
proda rabljen intraoralni skener Cerec AC Bluecam. Skener je malo rabljen, v izvrstnem stanju!  


 

ZOBOZDRAVSTVENA ORDINACIJA

Podjetje NOTESDENT zobozdravstvo in trgovina d.o.o.,
odda prostor, zobozdravstveno ordinacijo s popolno opremo. Prostor je opremljen in pripravljen za opravljanje zobozdravstvene dejavnost!

Več >>

Zaposlitev

PROSTA DELOVNA MESTA

Iščete nove sodelavce? Izpolnite podatke na spletnem obrazcu in oglas lahko objavimo.
 
Podjetje KLINIKA PRIMADENT d.o.o., zaradi povečanega obsega dela v svoj kolektiv vabi nove sodelavce ali sodelavke. Iščejo kandidate, ki so pripravljeni na učenje in delo v zobozdravstvu. 

Več >>

Predstavitev

ZOBOZDRAVSTVENA ORDINACIJA | LABORATORIJ

Bi radi predstavili svojo zobozdravstveno ordinacijo ali laboratorij večjemu krogu strokovne in splošne javnosti? Izpolnite spletni obrazec in stopite z nami v kontakt, da vam predstavimo možnosti. oglasi@prodent.si

Splošni pogoji oglaševanja

Omejitev odgovornosti
Prodent Int. d.o.o. ne prevzema odgovornosti za resničnost objavljenih podatkov, ki so navedeni v posameznem oglasu. Vsak dogovor o nakupu / prodaji / zaposlitvi, ki izhaja iz oglasa objavljenega na spletnih straneh www.prodent.si, je dogovor zgolj med ponudnikom, kupcem in/ali iskalcem zaposlitve ter ne povzroči nikakršnega posrednega ali neposrednega pogodbenega odnosa med kupcem, prodajalcem, iskalcem zaposlitve, ter podjetjem Prodent Int., d.o.o. Za celotno vsebino oglasa, vključno s posredovanimi fotografijami ter navedbami pravilnih kontaktnih podatkov odgovarja izključno oglaševalec oz. oseba, ki oglas odda v objavo na naši spletni strani www.prodent.si.

Podjetje Prodent Int., d.o.o. si pridržuje pravico do neobjave ali izbrisa celotne vsebine ali kateregakoli dela oglasa, v kolikor je ta neprimernen, vsebinsko sporen, zavajajoč ali kakorkoli neprimeren za objavo po kriteriju podjetja.
 
 
E-oglasi
Prodajate ali kupujete rabljeno opremo?
Zaposlujete? Bi želeli predstaviti svojo
zobozdravstveno dejavnost?
 
V spletni obrazec vnesite zahtevane podatke.
Vse informacije prejmete na elektronski naslov.