Trgovina

Zaposlitev

Iščemo nove sodelavce

Podjetje KLINIKA PRIMADENT d.o.o., zaradi povečanega obsega dela v svoj kolektiv vabi nove sodelavce ali sodelavke. Iščejo kandidate, ki so pripravljeni na učenje in delo v zobozdravstvu. 
 

Več >>

Splošno

Omejitev odgovornosti
Prodent Int. d.o.o. ne prevzema odgovornosti za resničnost objavljenih podatkov, ki so navedeni v posameznem oglasu. Vsak dogovor o nakupu / prodaji / zaposlitvi, ki izhaja iz oglasa objavljenega na spletnih straneh www.prodent.si, je dogovor zgolj med ponudnikom, kupcem in/ali iskalcem zaposlitve ter ne povzroči nikakršnega posrednega ali neposrednega pogodbenega odnosa med kupcem, prodajalcem, iskalcem zaposlitve, ter podjetjem Prodent Int., d.o.o. Za celotno vsebino oglasa, vključno s posredovanimi fotografijami ter navedbami pravilnih kontaktnih podatkov odgovarja izključno oglaševalec oz. oseba, ki oglas odda v objavo na naši spletni strani www.prodent.si.

Podjetje Prodent Int., d.o.o. si pridržuje pravico do neobjave ali izbrisa celotne vsebine ali kateregakoli dela oglasa, v kolikor je ta neprimernen, vsebinsko sporen, zavajajoč ali kakorkoli neprimeren za objavo po kriteriju podjetja.