Trgovina

Instrumenti

Hu-Friedy

Products catalogue & reference guide
 
Hu-Friedy poslanstvo je danes enako kot vedno - pomagati zobozdravnikom, tako da izboljšujejo življenje, nasmeh za nasmehom. Osredotočeni na zagotavljanje najkakovostnejših izdelkov, storitev v zobozdravstvu z željo, da bi zobozdravniki lahko najbolje opravljali svoje delo.

Več >>

Carl Martin

HighLights 2020
 
Carl Martin je priznan proizvajalec visoko kakovostnih ergonomskih instrumentov, z obdelavo in materiali, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in enostavno vzdrževanje ter čiščenje.

Več >>

Intensiv

Swiss Dental Products
 
Intensiv je švicarska zobozdravstvena industrija že več kot 70 let, ki razvija, proizvaja in trži diamantne instrumente vrhunske kakovosti. Zagotavljajo 100% nadzorovane izdelke brez tolerance in proizvedene v Švici. Portfelj izdelkov Intensiv sestavljajo vrtljivi, nihajni in ročni diamantni instrumenti, pa tudi posebnosti, ki zajemajo širok spekter indikacij.
 

Več >>

EVE

Rotary Grinding and Polishing Instruments
 
EVE Ernst Vetter GmbH je svetovno znani vodilni proizvajalec rotacijskih brusilnih in polirnih instrumentov za različna industrijska področja. Sem spada zobozdravstvena, nakitna in kozmetična industrija. Kot strokovnjaki za rotacijske brusilne in polirne instrumente vedo, da so za izpolnitev naraščajočih zahtev, preoblikovanj in materialnih rešitev potrebne stalne inovacije. Zato si nenehno prizadevajo za izboljšanje izdelkov in ustvarjajo novosti. Prizadevajo si ponuditi posebno rešitev izdelka za katerikoli material in katerokoli površino.

Več >>

SS WHITE Dental

Better Patient Outcomes | Improved Efficency | Faster Practise Growth
 
SS White Dental nadaljuje tradicijo prepoznavanja in razvoja idej, ki bodo izboljšale kakovost zobozdravstvene oskrbe in jo naredile bolj učinkovito. Temeljijo na inovacijah in ustvarjanju unikatnih izdelkov, kar postavlja SS White med najbolj priznane in zaupanja vredne blagovne znamke v zobozdravstvu. Osredotočeni so na kakovostne izdelke z nizkimi stroški, na čim večjo donosnost in učinkovitost s poudarkom na ohranjanju minimalno invazivnega zobozdravstva.

Več >>