Trgovina

 

 

ivoclar logotip


 

 

 

 

 

 

VivaScan

Enostaven način da naredite odličen vtis

 

 

 

Kompaktna in intuitivna rešitev intraoralnega skeniranja za vašo ordinacijo

VivaScan je kompaktna in intuitivna rešitev intraoralnega skeniranja za vašo ordinacijo. Zaradi samostojne zasnove lahko to uporabniku prijazno napravo, enostavno in brez težav vključite v svojo ordinacijo ter jo tako naredite učinkovitejšo.[1] VivaScan je idealna rešitev za vaš vstop v svet digitalnega zobozdravstva.

 

 

Zakaj uporabljati VivaScan? 
Funkcija Plug-and-Play naprave, omogoča uporabo sistema VivaScan kot prenosni sistem. Za uporabo naprave je treba optični bralnik preprosto priključiti na prenosni računalnik. VivaScan potrebuje le en kabel, kar prispeva k priročnemu rokovanju z njim[1].
  
 
• Natančno 3D skeniranje visoke za digitalne odtise [1-3]
• Intuitivni softver in enostavna uporaba [1]
• Kompaktna velikost za prilagodljivo izkušnjo skeniranja[1]
• Povečano udobje pacienta
• Neposredna povezava z vašim laboratorijem
• Digitalni vstop v vodilno svetovno celokeramiko IPS e.max

 

 

Lahka in ergonomična oblika

VivaScan je kompakten optični bralnik in ponuja prilagodljivo izkušnjo skeniranja. Zaradi tanke, lahke in ergonomske zasnove je skeniranje enostavno opravilo.[1]

 

Funkcija Plug and Play

Funkcija Plug-and-Play omogoča da se VivaScan uporablja kot prenosni sistem. Za uporabo naprave je treba optični bralnik preprosto priključiti na prenosni računalnik. VivaScan potrebuje le en kabel, kar dodatno prispeva k priročnemu rokovanju.

Dve velikosti nastavkov

Sistem VivaScan je opremljen z dvema različno velikima nastavkoma (navadnim in majhnim), ki omogočata, da vsakemu pacientu določite najprimernejše tipalo, tako da bo njegovo skeniranje čim bolj udobno.

Funkcija dveh tipk

Ta funkcija omogoča upravljanje prenosnega računalnika brez dotika med postopkom skeniranja pacienta. Visoka hitrost zagotavlja hitro skeniranje in vam pomaga pri obravnavi večjega števila pacientov, brez izgube časa ali materiala.

Skeniranje v naravni barvi

VivaScan pomaga vašemu laboratoriju pri natančnem načrtovanju in izdelavi restavracij. Posledično lahko vi in vaš laboratorij pacientom zagotovite odlično prilegajoče se restavracije, ki bodo vam in vašim pacientom pričarale nasmeh.

Integrirana HD kamera

Vgrajena kamera HD vam olajša delo s fotografijami visoke resolucije in dokumentiranjem primerov.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ivoclar Cloud

Direktna povezava z  vašim laboratorijem


 

  

Enostavna, uporabniku prijazna in intuitivna programska oprema VivaScan
Omogoča vam, da skeniranje pošljete neposredno v izbrani laboratorij, s hitrim in poenostavljenim delovnim postopkom. Naša integrirana rešitev za izmenjavo datotek zagotavlja varen prenos podatkov. Vse, kar morate storiti je, da z enim samim klikom pošljete skenograme v oblak Ivoclar Cloud. Vaš tehnik jih bo lahko prav tako preprosto prenesel. Vse datoteke se iz oblaka prenesejo v odprtem formatu, kar vašemu tehniku omogoča, da dela na njen ali njegov najljubši način