Trgovina

Primescan z najbolj natančnim, najbolj enostavnim in najhitrejšim skeniranjem, postavlja nove standarde v dentalni tehnologiji. Zasnovan je za vse vrste zdravljenja oz. preiskav, od enkratne terapije posameznega zoba, do celotne čeljusti. Intraoralno skeniranje kot ga še ni bilo!  

 

PREDNOSTI DIGITALNE TEHNOLOGIJE

Odlična izbira za izjemne rezultate: enostaven dostop do digitalnega zobozdravstva. Ne glede na to, kako deluje, omogoča učinkovit digitalni delovni proces - tako v vaši ordinaciji kot v laboratorijU. Dobro zasnovan in popolnoma združljiv: Intraoralni optični bralnik z novo enoto za pridobivanje podatkov je zelo učinkovit in priročen sistem ter z možnostjo dveh konfiguracij programske opreme ustreza vsem vašim potrebam.

Primescan AC

s programsko opremo Connect

Podpira vašo povezavo z delovnimi procesi vašega partnerja v laboratoriju.
 
 

CEREC Primescan AC

s programsko opremo CEREC

Podpira delovne procese v ordinaciji za zobozdravstvo z enim obiskom


 

 


 

Higiena
Vsestranske higienske možnosti. Izbirajte med tremi različnimi Primescan rokavi - vključno z rokavom za avtoklaviranje in za enkratno uporabo.
Povezljivost
Pospešite svoj potek dela: Zaradi brezhibnih, potrjenih in odprtih možnosti prenosa podatkov, imajo laboratoriji in drugi potencialni partnerji, modele z visoko ločljivostjo.
Hitrost
Hitrejše branje optičnih podatkov z mehkim pretokom: konsolidacija več kot 50.000 slik na sekundo in hitra obdelava natanko tistih podatkov, ki so pomembni za programsko opremo.
Natančnost
Optično branje z izjemno verodostojnostjo in natančnostjo: z inovativnim senzorjem Smart Pixel in dinamično tehnologijo globinskega skeniranja, za popolno ostrino tudi v globini 20 mm.
Uporabnost
Enostavno skeniranje vseh zobnih materialov in težko dostopnih predelov: povečano vidno polje vizualizira večje površine, z manj gibanja in takojšnjo natančnostjo.
Nova centralna enota
Pametne funkcije in večje udobje: intuitivna uporaba s premičnim zaslonom na dotik 16: 9 in sledilno tablico za popolno ergonomijo.

  

 

  

“Primescan postavlja nove standarde v tehnologiji skeniranja zob. Zame in mojo ekipo je intraoralno skeniranje sedaj natančnejše, hitrejše in enostavnejše kot kadarkoli prej.S Primescanom je enostavno ravnati, v trenutku je pripravljen za uporabo in nemoteno ga vključimo v naš potek dela. Tudi moji pacienti imajo zaradi Primescanove superiorne učinkovitosti koristi, saj je celoten postopek za njih prijetnejši.

Zahvaljujoč najsodobnejši tehnologiji, se lahko več podatkov z izjemno natačnostjo zabeleži in obdela v višji ločljivosti, kar omogoča diagnostiko tako na enem samem zobu, kot tudi na celotnem loku. Zaradi izboljšane povezljivosti, se lahko moja ordinacija zlahka poveže z želenim laboratorijem ali zunanjimi partnerji. Torej, vse kar lahko rečem je, da preizkusite sami - in uživajte v skeniranju!”

  

  


 

 

Implantologija - Ortodontija - Apnea

 

Primescan digitalni odtis

 

 


 

 

 

Implantologija

s Primescanom

 

 

Ortodontija

s Primescanom

 

 

Apnea

s Primescanom

 

Odkrijte več

 

 


 

 

Primescan<br>klinične študije
Primescan
klinične študije