Trgovina

KDO SMO?

 

Ustanovitelj, Vojko Andjelić je s skrbno izbranim prodajnim programom, uigrano ekipo in osebnim pristopom, podjetje pripeljal do vodilnega na domačem trgu.

 

"Vodenje podjetja zahteva ekipo, v kateri sta lojalnost in zavzetost ključna temelja za uspešno poslovanje. Vsako odločitev sprejemamo z mislijo za izboljšanje in olajšanje strokovnih delovnih procesov, s ciljem, izpolniti potrebe, pričakovanja in želje kupcev."

 

Delo opravljamo z najvišjo stopnjo strokovne skrbnosti in odgovornosti. Vedno ravnamo v skladu s splošnimi in posebnimi zakonskimi določili ter dobrimi poslovnimi običaji.

 

"Z dobrimi rešitvami, vašo podporo in zaupanjem ustvarjamo nove priložnosti." Vojko Andjelić

 

KAJ ZAGOTAVLJAMO?

 

STRATEŠKA PREDNOST Od podobnih podjetij se razlikujemo po najširšem naboru materialov, razvejanih možnosti naročanja in ostalih različnih ugodnosti.

 

PRISTOP Profesionalno in zavzeto izpolnjujemo zahteve kupcev. Stranki vsak trenutek nudmo celovito storitev z namenom, razbremenitve pri osnovni dejavnosti.

 

REFERENCE Zavedamo se kakovosti storitev po meri strank, kot ključ uspešnega delovanja, zato je seznam referenc vedno daljši. Storitve se trudimo opravljati profesionalno, kakovostno in celovito.

 

STRATEGIJA Smo strateško naravnano podjetje, s cilji usmerjeni v trajno rast in razvoj v skupini LIFCO AB, kar vpliva na razvoj v Sloveniji.

 

EKIPA Poleg prodaje materiala in opreme, predstavljamo novosti ter omogočamo lažje in boljše storitve. Dolgoletne izkušnje in strokovno poznavanje področja nam omogoč, da zagotavljamo najvišjo kakovost storitev. Glavni izziv nam predstavlja ponuditi točno tisto, zaradi česar ste nas obiskali. Sledimo trendom in za vas iščemo najboljšo, najbolj ugodno rešitev. Nasveti, mnenja in priporočila so ažurni in na voljo v ustni ali pisni obliki. V nujnih primerih zagotovimo takojšen odziv. Naši kupci cenijo možnost posvetovanja, saj jim naša priporočila nemalokrat prihranijo veliko nepotrebnih težav, stroškov in časa. 

 

VRHUNSKI REZULTATI Največja ponudba materiala in opreme na enem mestu. Kakovost, novosti in trendi. Hitra in zanesljiva dostava. Uspešno reševanje reklamacij. Investicijske olajšave. Ugodno financiranje in plačilo na obroke (12-mesecev). 

 

KJE SMO?