Trgovina

KDO SMO?

Smo vodilno slovensko podjetje na področju prodaje zobozdravstvenih materialov in opreme. Ustanovitelj, g. Vojko Andjelić, je že od samih začetkov delovanja podjetja stremel k uvajanju novosti, individualnemu pristopu in celovitemu izpolnjevanju želja in zahtev strank. S tem pristopom, skrbno izbranim prodajnim programom, uigrano ekipo in izpolnjevanjem obljublenega, je podjetje pripeljal do vodilnega položaja na domačem trgu.

 

"Vodenje podjetja zahteva ekipo, v kateri sta lojalnost in zavzetost ključna temelja za uspešno poslovanje. Vsako odločitev sprejemamo z mislijo za izboljšanje in olajšanje strokovnih delovnih procesov, s ciljem, izpolniti potrebe, pričakovanja in želje kupcev."

 

  

KAJ ZAGOTAVLJAMO?

  • Pošten odnos in izpolnjevanje dogovorjenega.
  • Da postavimo stranko na prvo mesto.
  • Največjo ponudbo materiala in opreme na enem mestu.
  • Da delo opravimo strokovno, skrbno in odgovorno.
  • Vedno ravnamo v skladu s splošnimi in posebnimi zakonskimi določili, ter dobrimi poslovnimi običaji.

 

"Z dobrimi rešitvami, vašo podporo in zaupanjem, ustvarjamo nove priložnosti."

 

Ker želimo biti najboljši, ne trdimo, da smo najcenejši. Želimo zagotoviti vrhusnko storitev.

Ob izdelkih svetovno priznanih znamk, nudimo tudi izdelke našega partnerskega podjetja in istoiemnske znamke M+W, ki so v kategoriji cena/kakovost, v samem vrhu ponudbe.

 

 

PRISTOP

Posvetimo se vsakemu kupcu posebej. Želimo, da bi z našami strankami postali partnerji, še raje prijatelji. Le na obojestranskem zaupanju lahko gradimo boljšo skupno prihodnost. Od podobnih podjetij se razlikujemo po pristopu, celoviti ponudbi tako materialov, kot opreme za ordinacijo in laboratorij ter razvejanih možnosti naročanja. Zavedamo se, da je kakovostna storitev po meri strank, ključ uspešnega delovanja. Zato se trudimo delo opravljati profesionalno, kakovostno in celovito.

 

 

STRATEGIJA

Smo del mednarodne skupine LIFCO AB , ki nam omogoča vpogled v svetovne in evropske trende v dentalni industriji, kij jih predstavljamo na slovesnkem trgu.

 

 

EKIPA

Za vas skrbi izkušena ekipa sodelavcev, z dolgoletnimi izkušnjami na področju prodaje, tako zasebnikom, kot javnim ustanovam, nabave na domačem in svetovnem trgu, montaže in servisa, ki je usposobljena za delo z najsodobnejšo opremo in ne nazadnje, skladiščenja in dostave. Naša strokvonost, pridobljena s stalnim izobraževanjem na vseh področjih delovanja, nam omogoča, da vam lahko posredujemo nasvete, mnenja in priporočila.

 

»Ker hočete več!«

 

 

KJE SMO?