Trgovina

PRODENT INTERNATIONAL, d.o.o.

Zastopstvo in prodaja zobozdravstvenih in medicinskih proizvodov vodilnih svetovnih proizvajalcev.


Ustanovitelj, Vojko Andjelić je s skrbno izbranim prodajnim programom, uigrano ekipo in osebnim pristopom, podjetje pripeljal do vodilnega na domačem trgu. "Vodenje podjetja zahteva ekipo, v kateri sta lojalnost in zavzetost ključna temelja za uspešno poslovanje. Vsako odločitev sprejemamo z mislijo za izboljšanje in olajšanje strokovnih delovnih procesov, s ciljem, izpolniti potrebe, pričakovanja in želje kupcev." Delo opravljamo z najvišjo stopnjo strokovne skrbnosti in odgovornosti. Vedno ravnamo v skladu s splošnimi in posebnimi zakonskimi določili ter dobrimi poslovnimi običaji.

 

"Z dobrimi rešitvami, vašo podporo in zaupanjem ustvarjamo nove priložnosti.Vojko Andjelić

 

 

STRATEŠKA PREDNOST

Od drugih podobnih podjetij se razlikujemo po tem, da imamo najširši nabor materialov, razvejane možnosti naročanja in različne ugodnosti.

 


PRISTOP
Profesionalno in zavzeto izpolnjujemo zahteve naših kupcev in naročnikov. V podjetju želimo stranki vsak trenutek nuditi celovito storitev z namenom, da jo razbremenimo in se lahko posveča svoji osnovni dejavnosti.

 


REFERENCE
Zavedamo se, da je kakovost storitev po meri naših strank ključ za uspešno delovanje, zato je naš seznam referenc vsako leto daljši. Storitve opravljamo kvalitetno, profesionalno in celovito.

 


STRATEGIJA
Podjetje je strateško naravnano, cilji so usmerjeni v trajno rast in razvoj podjetij v skupini LIFCO AB, kar posledično vpliva na razvoj podjetja v Sloveniji.

 

 

EKIPA

Poleg prodaje materiala in opreme, predstavljamo novosti ter omogočamo lažje in boljše storitve. Dolgoletne izkušnje in strokovno poznavanje področja nam omogočata, da zagotavljamo najvišjo kakovost storitev. Glavni izziv nam predstavlja ponuditi točno tisto, zaradi česar ste nas obiskali. Sledimo trendom in za vas iščemo najboljšo, najbolj ugodno rešitev. Nasveti, mnenja in priporočila so ažurni in na voljo v ustni ali pisni obliki. V nujnih primerih zagotovimo takojšen odziv. Naši kupci cenijo možnost posvetovanja, saj jim naša priporočila nemalokrat prihranijo veliko nepotrebnih težav, stroškov in časa. 

 

 

VRHUNSKI REZULTATI

 

  • Največja ponudba materiala in opreme na enem mestu.
  • Kakovost, novost in trend.
  • Hitra in zanesljiva dostava.
  • Uspešno reševanje reklamacij.
  • Investicijske olajšave.
  • Ugodno financiranje in plačilo na obroke (12-mesecev).