Trgovina

Predstavitev podjetja

Podjetje Prodent International d.o.o. Ljubljana, ustanovljeno leta 1991, zastopa in prodaja medicinski, zobozdravstveni in zobotehnični material ter opremo svetovno znanih proizvajalcev.

Ustanovitelj Vojko Andjelić je s skrbno izbranim prodajnim programom, uigrano ekipo in osebnim pristopom Prodent Int d.o.o. pripeljal do vodilnega podjetja na slovenskem trgu.

»Vodenje podjetja zahteva ekipo,v kateri sta lojalnost in zavzetost ključna temelja za uspešno poslovanje. Vsako odločitev sprejemamo z mislijo za izboljšanje in olajšanje strokovnih delovnih procesov in s ciljem, da izpolnimo pričakovanja in želje kupcev.

Ker hočemo vse to početi dobro, imamo zaradi svoje dolgoletne prisotnosti na trgu znanje, izkušnje in vztrajnost. Svoje delo opravljamo z najvišjo stopnjo strokovne skrbnosti in odgovornosti. Vedno ravnamo v skladu s splošnimi in posebnimi določili Obligacijskega zakonika ter dobrimi poslovnimi običaji.


"Z dobrimi rešitvami, vašo podporo in zaupanjem ustvarjamo nove priložnosti." Vojko Andjelić

 


Naša strateška prednost
Od drugih podobnih podjetij se razlikujemo po tem, da imamo najširši nabor materialov, razvejane možnosti naročanja in različne ugodnosti.


Naš pristop
Profesionalno in zavzeto izpolnjujemo zahteve naših kupcev in naročnikov. V podjetju Prodent Int d.o.o. želimo stranki vsak trenutek nuditi celovito storitev z namenom, da jo razbremenimo in se lahko posveča svoji osnovni dejavnosti.


Reference
Zavedamo se, da je kakovost storitev po meri naših strank ključ za uspešno delovanje, zato je naš seznam referenc vsako leto daljši. Svoje storitve opravljamo kvalitetno, profesionalno in hitro.


Strategija
Podjetje je strateško naravnano, cilji so usmerjeni v trajno rast in razvoj podjetij v skupini LIFCO AB, kar posledično vpliva na razvoj podjetja v Sloveniji.

 

Ekipa Prodent

Predstavitev podjetja

 

Poleg prodaje materialov in opreme, predstavljamo novosti in omogočamo lažje in boljše storitve. Dolgoletne izkušnje in strokovno poznavanje področja nam omogočata, da lahko zagotavljamo najvišjo kakovost storitev. Glavni izziv nam predstavlja ponuditi točno tisto, zaradi česar ste nas obiskali. Sledimo trendom in za vas iščemo najboljšo, ugodno rešitev.

 

Naši nasveti, mnenja in priporočila so ažurni in jih lahko dobite v ustni ali pisni obliki. V nujnih primerih zagotovimo takojšen odziv. Naši kupci cenijo možnost posvetovanja, saj jim naša priporočila nemalokrat prihranijo veliko nepotrebnih težav, stroškov in angažiranja.

Za vaše vrhunske rezultate

 

  • Smo trgovina, kjer na enem mestu najdete največjo ponudbo materialov in opreme.
  • Sledimo kakovosti, predstavljamo novosti in trende.
  • Naročila dostavljamo hitro in zanesljivo.
  • Upoštevamo reklamacije.
  • Spremljamo investicijske olajšave.
  • Omogočamo možnost 12-mesečnega obročnega plačevanja in ugodno finančno posojilo.